Team

team_image

Mw. Y. Goey

Een jonge tandarts, die in Amsterdam is afgestudeerd en volgt veel nascholing over vullingen, esthetische behandelingen en wortelkanaalbehandelingen om de nieuwste innovaties toe te kunnen passen. Naast de algemene tandheelkunde doet zij ook behandelingen voor orthodontie met doorzichtige beugels (Clearbraces) en zal ze per februari 2018 botox/fillers behandelingen toepassen. Ze heeft ook tandheelkundige ervaring opgedaan in Zuid Afrika. In de praktijk houdt ze zich met alle zaken bezig en is vier dagen per week aanwezig (ma,wo,do,vr). Zij heeft een BIG- en KRT-registratie.

team_image

mw. C. Pronk

Mw. Pronk is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA) waarbij zij haar studie deels heeft voortgezet aan Columbia University in New York. Naast de algemene tandheelkunde, heeft zij veel affiniteit met kindertandheelkunde. Deze jonge tandarts vindt een persoonlijke behandeling belangrijk, zodat elke patiënt zich op zijn of haar gemak voelt. Zij is twee dagen per week in de praktijk aanwezig (ma, wo) en beschikt over een BIG-registratie.

team_image
preventie-assistente

Sanela

Zij is de preventie-assistente in de praktijk. Ze heeft een preventie-tandartsassistente opleiding gevolgd en vele jaren ervaring als tandartsassistente. Voor mondhygiene behandelingen, zult u door haar geholpen worden. Bovendien zult u haar ook aan de stoel naast de tandarts treffen als stoelassistente.
Ze is drie dagen per week aanwezig (ma, do, vr) om de patiënten in de praktijk op te vangen en het persoonlijke contact te verzorgen.

team_image
allround tandartsassistente

Shui

Zij is allround tandartsassistente en werkt vier dagen in de praktijk (ma,wo, do, vr). Zij heeft veel ervaring aan de balie en met administratie en is naast het werken nog bezig met de verdere opleiding tot tandartsassistente. Naast Nederlands en Engels, kan Shui patiënten in het Cantonees helpen.

team_image
balieassistente

Sylvia

Zij heeft tientallen jaren ervaring als balieassistente en zal voornamelijk aan de balie in de wachtkamer te vinden zijn. Indien naar de praktijk belt, zult u hoogstwaarschijnlijk Sylvia aan de lijn krijgen. Zij is vijf dagen per week aanwezig in de praktijk (ma,di,wo,do,vr).

team_image
allround assistente

Diana

Diana is een allround assistente en werkt alleen op de woensdag in de praktijk. Ze werkt al jaren bij ons en is een bekend gezicht voor mw. Goey haar patiënten.